[2021-01-28]


Hej


Mycket händer just nu och nedan har vi tagit fram viktig information att ta del av.


1.

Glöm inte att betalning av föreningsavgiften och asfalteringen skall ske senast 31 januari.

Det är ok att betala allt på en betalning, viktigt bara att ni betalar både föreningsavgiften och asfalteringskostnaden så ni inte behöver betala extra avgifter för påminnelser enligt tidigare utskick.


2.

Molokerna på Bildstensgatan skall enbart användas till boende på Bildstensgatan, ni som bor på Högstensgatan och Fornborgsgatan behöver använda moloken vid tennisbanan då dom är anpassade för den mängden.

Vi vill också passa på att tipsa om en mobilapp som heter återvinnare, här kan man tex se när stationen töms.


3.

Motorer till våra garage har efterfrågats och vi har fått ett pris från crawford center på ca 7.000kr inkl montering, men vi har också sett installation av motor köpt på Jula för 1.799kr men då tillkommer arbete för montering. Viktigt att man använder framdragen el och korrekt montering.


4.

Vi välkomnar nya boende i området:

Familjen Olsson Pranjic med sina två barn på Högstensgatan 62

och

Erik med sina två barn på Fornborgsgatan 24


5.

Kalender för 2021 är uppdaterad på hemsidan.

https://haef.se/kalender.html


6.

Asfalteringen kommer inte börja delbetalas förrän vi har fått första asfalten på plats besiktigad och klar.

Just nu väntar vi på varmare väder då asfalten behöver läggas i gynsammare väder för att hålla kvalitét, som det ser ut nu så dröjer asfalteringen på Högstensgatan, finns inget datum utan det beror på om det blir stabilare värme.

Vi ser nu över de inbetalningar som sker och kommer så fort vi får koll på antalet direktbetalande att betala in så mycket vi kan på det lån som tagits, så vi får så lite lån som möjligt kvar och därigenom lägre ränta omgående.

Alla kommer få faktura på asfalteringen, och ni som betalar 22.000kr kommer få tydlig text att asfalten är slutbetald.Hälsningar

Styrelsen